Traductor

jueves, 5 de abril de 2012

VAN UN CATALÀ, UN GALLEC, UN FRANCÉS I UN ARGENTÍ...

En l'entrada de la setmana pasada parlave de nous grups que acabe de descobrir i s'em va passar totalment un discàs d'un grup també barceloní que s'ha estrenat amb un treball potent i molt elaborat.  No en va  el seu productor a sigut Joe Marlett que ha produït discs, ni més ni menys que, a Queens of the Stone Age, Foo Fightrers, Nine Inch Nails, etc...

És tracta d'un quartet que pareix un acudit, ja que la formació està integrada per un català, un gallec, un francés i un argentí... s'anomenen Sons Of Meteora i el seu disc debut es titula Between the lines i és impressionant. És un disc molt, molt currat musicalment. Han aconseguit un sò realment contundent i vibrant. Tot un regal per als amants del rock i de la bona música en general. I com a mostra un botó...


La veritat és que escoltes el disc sanceret i penses: "Que cabrons! Han aconseguit casi casi fer un hit de cada cançò!!" De veritat, no se quina trajectoria han portat abans cadascun dels seus membres pero no sòn uns mindundis. Temes com "Face to the Ground", "You made my this way", "Why", etc son una alegria per a les orelles. Moltes, moltísimes ganes hi ha de vore'ls i comprovar que el seu directe és realment tant bo com sembla en els disc.

La llastima és que de moment poca cosa trobem d'ells en la red. Sobretot videos! Jo he aconseguit trobar aquet altre divertit video promocional fet al ritme del single "Face to the ground", pero poc més. 


Això sí, com sempre a l'Spotify està el disc sanceret. A continuació vos deixe el seu ellaç i també l'adreça de la seua web per si voleu pegar-li una miradeta. A rockejar!!!!



1 comentario: