Traductor

domingo, 10 de marzo de 2013

EL QUE NO ET MATA, ET FA MÉS FORT (The Stumps)

De nou comence una entrada enrecordant-me del temps que feia que no publicava res... Bueno, crec que l'audiencia ho haurà pogut soportar... XD

Durant tot este temps m'han passat moltes coses musicalment parlant: concerts, discos, algun que altre "festivalillo", etc... Pero el més important ha sigut la progresió que hem experimentat els The Stumps.

Els The Stumps som una banda que la formem David Prieto (guitarra), Jordi Martín (bateria) i un servidor Pau Ten (baix i veu). Intentem fer una especie d'indierock pero se'ns va un poc cap al rock. Portem a la tonteria uns 3 anyets i pico amb diferents membres fins consolidar la formació actual.

D'esquerra a dreta: David Prieto, Jordi Martín i Pau Ten

L'explicació del titol de l'entrada és que per una part hem rebut la nostra primera ostia musical just el dia abans del que havia de ser el nostre debut (s'anulà el concert) i per altra banda aquet mes i mig que portem preparant-se el miniset de 4 temes, ens ha servit per fer-mos creixer, madurar, trobar-me a mi mateix com a cantant (tot i que m'ha costat) i donar-nos l'empenta necesaria per voler eixir d'una vegada del local i començar a fer directes. Esta primera vegada no ha pogut ser... no havia de ser. Pero se que en breu farem un directe...

 
Logo The Stumps

També hem aprofitat per dissenyar el logo que haviem de colocar al nostre primer cartell (que no possaré aquí perque sembla que ens ha donat "mal fario") i que quedarà molt xulo en el bombo de la bateria...o no?

Doncs espere parlar-vos molt dels Stumps en les properes entrades i d'altres temes musicals que se me vagen ocorrint.

PD: Des d'aquí donar-li les gracies a Jordi Egea de "Los Electricos" per tots els seus consells i per la seua increible positivitat enfront les adversitats. GO STUMPS!!


2 comentarios:

  1. Molt contenta i satifesta de compartir aquest somni amb vosaltres. No és facil, pero amb il.lusio, treball I perseverancia que no us falten, aconseguireu tot el que us proposeu. Els que estem al vostre costat, lluitarem perque aixi sigui. Go Stumps!!

    ResponderEliminar